Leker til Konfirmasjon

Leker og Gaver til Konfirmasjon: Gjør Dagen Minneverdig

Konfirmasjon er en viktig milepæl i livet til unge mennesker, og det er en dag fylt med feiring, familie og venner. For å gjøre denne dagen enda mer spesiell, kan man inkludere leker og gaver som skaper minner og gleder både konfirmanten og gjestene. Her er noen ideer til leker og gaver som passer perfekt til konfirmasjonen.

Leker til Konfirmasjon

1. Fingeravtrykk Kunstverk En interaktiv og minneverdig aktivitet er å lage et fingeravtrykk kunstverk. Dette består av en vakker tegning av et tre. Gjestene bruker en stempelpute (gjerne i grønt for å symbolisere bladene) til å sette sitt fingeravtrykk på treet og skrive navnet sitt ved siden av. Dette blir et unikt minne for konfirmanten som kan henges på veggen og bevares i mange år.
Klikk her for å gå til våre e-kort for nedlasting av dette fingerprint-kunstverket.

2. Skattejakt Organiser en skattejakt med ledetråder og små premier. Dette kan tilpasses temaet for konfirmasjonen eller inkludere personlige elementer som minner om konfirmantens interesser og opplevelser.

3. Quiz om Konfirmanten Lag en morsom quiz med spørsmål om konfirmanten. Dette kan inkludere spørsmål om favorittmat, hobbyer, eller morsomme barndomsminner. Gjestene kan deles inn i lag, og det laget som kjenner konfirmanten best, vinner en liten premie.

4. Fotoboks Sett opp en fotoboks med rekvisitter som hatter, briller og skilt med morsomme tekster. Gjestene kan ta bilder sammen og lage et fotominne som konfirmanten kan få med seg etter festen.



4. Gjett fremtiden til konfirmanten - Spå om konfirmanten kommer til å melde seg på realityprogram, besøker alle 7 kontinenter eller blir en veganer. Gjør konfirmasjonsfeiringen uforglemmelig med våre unike Spådomsark for Konfirmasjon m/ 7 ulike typer spørsmål! Disse arkene er laget for å underholde gjestene mens de spår konfirmantens fremtid gjennom morsomme og kreative oppgaver. Perfekt som en engasjerende aktivitet, vil spådomsarkene bidra til å skape varige minner og latter under feiringen.

- Redigerbar mal - personlig quiz om konfirmanten
- Quiz E-kort - quiz om konfirmanten

 

Gaver til Konfirmasjon

1. Personlig Smykke Et smykke med en personlig gravering, som initialer eller en spesiell dato, er en klassisk og tidløs gave som konfirmanten kan bære med seg resten av livet.

2. Minnebok En minnebok hvor gjestene kan skrive hilsener, dele råd og minner, og lime inn bilder fra dagen, gir en personlig og verdifull gave. Dette blir et kjært minne konfirmanten kan se tilbake på.

3. Opplevelsesgaver Gi konfirmanten en opplevelse i gave, som en konsertbillett, et gavekort til en spennende aktivitet, eller en dagstur til et sted konfirmanten har ønsket å besøke. Opplevelser skaper minner som varer livet ut.

4. Personlig Kunstverk Gi en tidløs og minneverdig gave til den spesielle konfirmanten i livet ditt. Vår innrammede minimalistiske tegning av en konfirmanten er et uttrykk for eleganse og stil, perfekt for å feire dette viktige øyeblikket. Hver detalj i denne vakre tegningen er nøye utformet for å fange essensen av konfirmantens overgang til voksenlivet. 

Redigerbar fil: Rediger, last ned, print ut og ramm inn bildet i dag. Sjekk ut våre redigerbare filer for digital kunst her.

5. Penger eller Gavekort Penger eller gavekort er alltid en populær gave, da det gir konfirmanten frihet til å kjøpe noe de virkelig ønsker seg eller spare til fremtidige ønsker og behov. Dog kan det være litt artig å å gi penger på en kreativ måte. 

Avslutning

En vellykket konfirmasjon handler om å skape en dag full av glede og minner. Ved å inkludere morsomme leker og gi gjennomtenkte gaver, kan man bidra til at denne dagen blir uforglemmelig for konfirmanten. Enten det er gjennom en interaktiv aktivitet som fingeravtrykk kunstverk eller en meningsfull gave, vil disse elementene gjøre konfirmasjonen spesiell og minnerik.

Tilbake til bloggen