gave til navnefest

Gave til Navnefest

Navnefest, eller navnedag, er en viktig og minneverdig feiring for mange familier. Det er en anledning hvor venner og familie samles for å feire barnets navn og ønske dem velkommen inn i familien og samfunnet. Å finne den perfekte gaven til en navnefest kan være en utfordring, men her er noen tips og ideer for å hjelpe deg med å velge en gave som vil bli verdsatt og husket.

5 kategorier for gaver
1. Tradisjonelle gaver
2. Personlige gaver
3. Praktiske gaver
4. Unike og Kreative gaver

Tradisjonelle Gaver

  • Smykker: Smykker som armbånd, kjeder eller ringer kan være en varig gave som barnet kan ha med seg gjennom livet. Du kan også vurdere å gravere smykket med barnets navn og datoen for navnefesten for å gjøre det ekstra spesielt.
  • Sølvskjeer: En sølvskje er en klassisk gave til navnefest. Den kan også graveres med barnets navn og dato, noe som gjør den til en tidløs suvenir.
  • Dåpskopp: En dåpskopp i sølv eller tinn, ofte med gravering, er en annen tradisjonell gave som kombinerer funksjon og sentimentalt minne.

Personlige Gaver

  • Personlig Barnebok: Det finnes mange leverandører som tilbyr personlig tilpassede barnebøker hvor barnet er hovedpersonen i historien. Dette kan være en magisk gave som barnet vil elske å lese om og om igjen.
  • Tilpassede Klær: Klær med barnets navn eller initialer brodert på kan være både praktisk og personlig. Dette kan inkludere alt fra babyklær til et spesielt teppe eller håndkle.

  • Fotobok eller Album: En vakkert laget fotobok eller et album som dokumenterer barnets første måneder og navnefesten kan være en sentimental gave som familien vil verdsette.

    Utforsk vår Personlige Scrapbook - legg ved et polaroidkamera og sørg for at barnet får dokumentert sine høydepunkter!
    Gå til vår "Scrapbook - Mine Høydepunkter" her239a1586-7fc2-4469-9414-47851b87286e
  • Fødselsplakater: Fødselsplakater er en populær og personlig gave til nyfødte og deres foreldre. Disse plakatene inneholder detaljer som barnets navn, fødselsdato, fødselsvekt og lengde, ofte kombinert med vakre illustrasjoner eller design. De fungerer som en vakker dekorasjon til barnerommet og en varig påminnelse om barnets første øyeblikk. Fødselsplakater kan tilpasses etter individuelle ønsker, noe som gjør dem til en unik og betydningsfull gave til dåp, bursdag eller navnefest.

Fødselsplakater: Rediger og print ut selv hjemme:
Vi har unike fødselsplakater til enhver smak! Vi har ulike farger som i blå, beige, rosa og grønn.
Gå til våre Fødselsplakater m/Regnbue her
Gå til vår populære Fødselsplakat illustrert av Camilla Nara Thorsen her



Utforsk våre Personaliserte Kunstverk m/ ramme:
Gå til vår kolleksjon av "Tidløs Kunstverk" her



     

    Praktiske Gaver

    • Aksjefond: Bidrag til et aksjefond eller sparekonto for barnets fremtid er en praktisk gave som kan ha stor betydning i det lange løp.Opprett f.eks på investeringsappen "Kron" fra Storebrand - og enkelt overfør som gave. 

    • Et OBOS-medlemskap: Gi barnet en enklere vei inn på boligmarkedet i fremtiden. OBOS er en av Norges største boligbyggelag, og et medlemskap gir mange fordeler. Den viktigste fordelen er forkjøpsretten på boliger, som kan gi medlemmene en betydelig fordel når de skal inn på boligmarkedet. Med over en halv million medlemmer er OBOS en solid organisasjon som bidrar til å gjøre boligdrømmen oppnåelig for mange.

    • Bøker og Leker: Kvalitetsbøker eller pedagogiske leker som kan stimulere barnets utvikling og læring er alltid velkomne. Se etter tidløse klassikere eller innovative leker som oppmuntrer til kreativitet og nysgjerrighet.
    • Klær og Utstyr: Praktiske gaver som klær, sengetøy eller utstyr som barnestoler og barnevogner kan også være svært nyttige for familien.

      Unike og Kreative Gaver

      • Håndlagde Gaver: Håndlagde gaver viser at du har lagt tid og omtanke i gaven. Dette kan være alt fra et strikket teppe til en håndlaget leke eller en personlig illustrasjon.
      • Opplevelsesgaver: Opplevelser som et årskort til en dyrehage, et museum eller en teaterforestilling for barn kan gi familien muligheten til å skape gode minner sammen.
      • Tidsskrifter for Foreldre og Barn: Et abonnement på et tidsskrift for foreldre og barn kan være en verdifull ressurs for nybakte foreldre.

        Gaver som trender

        Ønsker du å utforske noe enda mer unikt i gave? Da er det ofte greit å ta en titt innom Tiktok og se hva som trender på verdensbasis. Klikk her for å gå til Tiktok sin side for "babygifts"

        Uansett hvilken gave du velger, er det viktigste å vise omtanke og feire den spesielle anledningen. En navnefest er en tid for å ønske barnet velkommen og feire deres ankomst, og en meningsfull gave kan bidra til å gjøre dagen enda mer minneverdig. Ved å velge en gave som er personlig, praktisk eller tradisjonell, kan du bidra til å skape varige minner for både barnet og familien.

        Tilbake til bloggen